status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Tuesday, 29 March 2011

minggu ini mingggu resepi jew..layan je la yek..

 assalamualaikum..
entry minggu ni maiza nak buat resepi masakan je ye..
jangan tanya napa..

suka ati la bolg gua haha..
jangan marah gurau jek..xleh gurau p lepak surau la
tunggu ye..

pada sesiapa yg nak request resepi kat maiza 
boleh komen kat bawah ye..yg mana bole bgtau 
maiza akan tolong hehe

jangan minta resepi kicap 
char koay teow sudah ye..
pada sesiapa nak belajar masak n meniaga char koay teow 
maiza ada buat kelas masak ye
cara masak 
char koay teow sahaja
kicap maiza akan bekal kan pada yg berminat boleh call je maiza ok
 0133635670

terima kasih sudi baca enrty ni,
klu best sila la komen ye..
suka tau klu ada yg komen2 hehe.. 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

aNiM said...

perut ku sudah berbunyi..huhuu