status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Wednesday, 1 October 2014

kembali semula..doakan saya ye..

Assalamualaikum...

lama betul x menulis kat sini..hampir 5 bulan rasanya..banyak yg berlaku dalam kehidupan maiza
dalm masa 5 bulan ni

perniagaan char koay teow dah tutup
tp perniagaan pati kicap masih berjalan seperti biasa..jika berminat nak beli sila wasup maiza 0133635670 atau bole kol 0108142001


maiza da mula menjahit pula
.belajar meneruskan kehidupan perlahan-lahan..
doakan maiza k..
semoga lepas ni byk idea maiza akan kongsi semula
inshaaAllah

maizalove

terima kasih sudi baca enrty ni

Wednesday, 5 March 2014

Maiza char koay teow telurku berlipat..ahaks

    Assalamualaikum....
Alhamdulillah maiza dah mula berniaga char koay teow semula
wah ayat skema sungguh..haha
 ok uolls...syukur sgt2 sebab dah bole beraksi kembali hehe..kita main2 api lor
walau gerai ni cinonet je tp maiza bersyukur sebab dah bole bg org mkn n rasa maiza char koay teow..selama ni kan jual kicap je..org beli mesti tanya U niaga kat mana ye.. hmm maiza just jual on9 je kicap ni
pelanggan dah ramai tp kedai char koay teow xde hehe..
ok2 nak share la ni pok pek2 je lebih kan..
lokasi gerai maiza tu di gerai mpk no 7 jalan  kotaraja taman bijaya kg jawa klang
klu sesiapa nak tau lebih lanjut kat mana gerai maiza char koay teow sila la wasup maiza di no 0133635670 ye..sentiasa on9.kecuali time dah tido je hehe
terima kasih sudi baca enrty ni

ha cmne best x char koay teow maiza..yg cmni yg spesel punya..
kita mmg buat telur lipat..so llin dari org lain..baru la mabelesss kan hehe..

              ok2 sila wasup maiza k di 0133635670 nt maiza share location kat anda terus
TQ

Friday, 20 December 2013

ORITE.. ABG TAPA ROTI JOHN..mari serendah rawang..baek punya.,,..

 Assalamualaikum...
hai uoolss
apa khabar semua..hehe
 mcm biasa maiza kan kaki merayau kesana sinun
so kali ni pergi ke rumah kakak ipar di serendah Rawang.
abg tapa kata nama yg dia suka 
ORITE roti john .. 
cenggini 
 malam tu maiza n asben g tgk abg n kakak ipar niaga kat pasar malam
sapa2 yg pernah makan roti john abg tapa bendera
mesti tau la kesedapan roti john dia hehe
meh tgk gambar2 masa maiza g sana k
muka tuan blog mesti la ada kan hahahaha
hmm..mcm sedap je..mcm best je..mmg sedap pun huhu

nmpak x ramai yg beli.beratuq ni.. ada byk lg gmbar tp gegar la haha
1 malaysia..india pun beli ma..

suka tgk adik baju merah tu.. mcm comel je kan dia. nasib baik kecik lg klu x nak ngorat haha

masak dgn penuh semangat waja
telur kami dibasuh.,..:)
nmpak ni,,.maiza amik gmbo pun rasa terlioq..korang x terlioq ke tgk ??


1 yg spesel pasal roti john abg tapa ni.dia gunakan 2 biji telur dan paste ayam untuk 1 biji roti john yg meriah dan sedap


ok la tu je maiza leh bgtau...nt klu ada lg maiza update k.
sapa2 nak makan bole pegi ke pasar malam di serendah sana..
 hehe...

terima kasih sudi baca enrty ni