status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Wednesday, 5 March 2014

Maiza char koay teow telurku berlipat..ahaks

    Assalamualaikum....
Alhamdulillah maiza dah mula berniaga char koay teow semula
wah ayat skema sungguh..haha
 ok uolls...syukur sgt2 sebab dah bole beraksi kembali hehe..kita main2 api lor
walau gerai ni cinonet je tp maiza bersyukur sebab dah bole bg org mkn n rasa maiza char koay teow..selama ni kan jual kicap je..org beli mesti tanya U niaga kat mana ye.. hmm maiza just jual on9 je kicap ni
pelanggan dah ramai tp kedai char koay teow xde hehe..
ok2 nak share la ni pok pek2 je lebih kan..
lokasi gerai maiza tu di gerai mpk no 7 jalan  kotaraja taman bijaya kg jawa klang
klu sesiapa nak tau lebih lanjut kat mana gerai maiza char koay teow sila la wasup maiza di no 0133635670 ye..sentiasa on9.kecuali time dah tido je hehe
terima kasih sudi baca enrty ni

ha cmne best x char koay teow maiza..yg cmni yg spesel punya..
kita mmg buat telur lipat..so llin dari org lain..baru la mabelesss kan hehe..

              ok2 sila wasup maiza k di 0133635670 nt maiza share location kat anda terus
TQ

4 comments:

Lov Note said...

wow kawan sula ala belok maaa...sgt bgus..kasi byk2 resepi disnih hoke..n hw can i folo u..ehehe

Maiza Murad said...

thanks dear..ok will do. mmg byk resepi dlm otak ni nak share kat sini....dah lama blog ni dah 4 or 5 tahun kot..hehe tp biasa je entri wa der.. nt bila ada entri baru kita share kat fb k..tq again..:D

Maiza Murad said...
This comment has been removed by the author.
Siti(zoey) said...

sedapnya kak maiza...hihi