status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Wednesday, 9 March 2011

projek terbaru maiza..nantikan hasilnya nanti ye..

salam semua..
hari ni maiza nak mula buat projek terbaru maiza..
nak jahit baju budak,ruginya sebab maiza xde anak perempuan tau,,klu x dah lama maiza buat baju tau..
ingat apa maiza ni xtau menjahit ke..anak tukang jahit tau..keturunan keluarga semua tukang jahit,hehe..bongkaknya maiza hari ni.maiza pandai jahit baju kurung je sebenarnya haha..yg lain2 tu bole sikit2 je la..
bukan apa maiza nak buat promo sekali.so kalu ada sesiapa yg berminat nak tempah baju atau langsir ngan maiza bole la ye calling2 hehe..
maiza nak tunjuk la contoh gambar baju yg maiza nak buat nanti..
cantik x yg ni..maiza pandai buat tau..hehe
agak2 yg ni maiza leh buat x?
cantiknya..sian maiza xde baby girl..bg anak korang kat maiza sorang bole x hehe
yg ni senang je nak buat hehe..
pokadot merah lawanya..
yg ni lagi lawa..eeii..geramnya...
cantiknya..
comelnya..anak sapa ni..
nantikan projek terbaru dari maiza,kalu ada yg berkenan tu bole la beli nanti hehe..

tata
salam
~maiza~
klik saya~ klik saya~

4 comments:

eina said...

wahh..da mula menjahit pula ye..bagus2...thanks coz sudi singgah blog kak eina...

misza said...

sama la kita. tapi akan dtg maiza mungkin dapat anak perempuan. simpan design cantik² untuk anak. duk mana? kita share bukak kedai jait nak. hehehe...

dunia maiza said...

kak eina -hehe..maiza memang bole jahit cuma malas je sebab lebih minat masak n berniaga..

misza- seronoknya kalu itu jadi kenyataan,,doakan maiza ye dapat anak pompuan plak nanti,tentang kedai tgh dalam pembikinan hehe..tunggu modal je ni tapak n mesin jahit semua dah ada hehe..jom join

Maziela_84 said...

salam perkenalan...dtg membalas kunjungan

bestnya maiza pandai menjahit..cantik dress2 tu tp sayang gak la...anak sy yg gegurl x minat langsung pakai dress/skirt...memanjang dok sarong jeans/tight...mungkin lebih selesa kot pada die...hehehe