status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Thursday, 14 April 2011

sehari di pantai remis

 assalamualaikum..
nak tunjuk gambo je sebab maiza letih nak pot pet hari ni k..





alif makan aiskrim oren..masam kot buat muka camtu hehe

adam posing ngan aiskrim anggurnya..mama sedap la

akmal hazim,,mama amik la gambar azim makan aiskrim jugak..


samapi duduk makan aiskrim..sejuk la

abahnya pun nak jugak haha...

cantik x gambar ni..suka sangat

hampir2 tersangkut pokok da..

pakcik maiza main,maiza dok amik gambar je..kena minta komisyen nih..

best main powerkite 5m ni tau..macam tarik lembu hoho..

muka org lawa ni mesti nak masuk gak hehe..

terima kasih sudi baca enrty ni,

 

1 comment:

FARISZ@AZ.Com said...

Pantai Remis mana ye? Simpang 5 berhampiran ke Sabak Bernam?

JOm Joint.Blog akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
Peraduan

FARISZ@AZ.Com FanPage