status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Friday, 22 April 2011

sengal betul hari nih..

 assalamualaikum..

penat la hari ni,

ntah kenapa ngan maiza sejak akhir2 ni pun xtau la

bukan buat keja byk pun..maybe dah penat dok umah je la..

selalu ada je keja nak buat

tp hari ni..

rasa lemah semacam je..

penat ..hampa...kecewa...

rasa cam nak p jusco sebab nak cari aiskrim mcd tau..

rasa nya aiskrim mcd la yg dapat membuat perasaan maiza happy untuk hari ini, hehe..

ye ke..sapa la nak ajak nih..

anak2 semua dah titon..
mama nye je yg  terkonting-konting xtau nak buat apa..


terima kasih sudi baca enrty ni

4 comments:

mcm ni lah said...

alahaii takkan takde stock ceklat cadburry kt dlm peti ais tu ?..

maiza love said...

mana ada coklat..cakap pasal coklat ni buat org nak makan coklat lak huhu T___T

amny said...

dah lama xrase aiskrim mcd...tbe2 trliur bila bce entry nii..huhuuh

maiza love said...

tau xpe..maiza nak p jusco gak la mesti makn gak hari ni xkira hehe..