status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Friday, 1 April 2011

SSM...NAPA LA SUSAH N LEMBAB SANGAT..

 assalamualaikum..
hari ni maiza p la nak renew lesen ssm maiza
punya la lambat gila beratur 
pastu 1 1 dia punya tanya..
bnyak gila
dah beratur kena tunggu
pastu dapat borang kena p lagi amik no
x ke bengkek je hati maiza ni
sabar je la
pastu dah siap beratur
bila sampai kaunter kata 
xleh renew lak
sebab dah 2 tahun x renew
sabar lagi
p lagi beratur n buat permohonan baru
pastu sama lagi ualang lagi cam masa mula2 tunggu nak amik no..
last2 kat dalam tu je duduk n berdiri terconggok selama 4 jam..
sabar je kan
tp berbaloi la sebab pastu maiza dah tukar 
nama syarikat maiza hehe
maiza cinta enterprise
ok x nama tu??
haha..
layan je la ye..
psst..nak citer lagi td makan abc ngan nasi lemak kat shah alam kat tepi tasik,sedap gila
kenyang melantak ngan asben hehe..pastu balik singgah tesko dapat plak seterika baru,yg ada wap tu..
seronotnya hehe..
tq sayang..
i lap u.
 p/s- ni sepatutnya publish semalam tp maiza dah penat malam td..so layan je la hehe..

terima kasih sudi baca enrty ni,klu best sila la komen ye..suka tau klu ada yg komen hehe..

2 comments:

ssm said...

kalau nak renew boleh buat online je..
ssm ada media sosial untuk memudahkan orang ramai berinteraksi sekarang..
www.facebook.com/ssmofficialpage
www.twitter.com/ssmofficialpage
www.youtube.com/ssmofficialpage

maiza love said...

ye ke..bagus la untuk kemudahan rakyat,
tq SSM :)