status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Tuesday, 19 March 2013

BEDAK PAKISTAN aka BEDAK OLIVIA PAN CAKE

 Assalamualaikum
hmm..hari ni maiza nak share tentang produk baru yg menjadi kesukaan maiza
terbaek la.10 bintang maiza bg hehe
 okeh
meh sini maiza nak story ngan korang
maiza dah jumpa bedak yg bole dikatakan bedak ringkas..
 Bedak 7 in 1 (Foundation + Powder + Moisturiser + Concealer + Sunblock + Skin Treatment + Anti Acne)
paling ringkas kat alam semesta nih sebab klu pakai x sampai 10 minit dah siap
Dah tu bila pakai macam kita pakai 10 kati foundation plak tuh,tp x berat langsung,
rasa ringan je.
huiyoo,,poyo je kan

maiza baru gak la pakai bedak ni mula2 dulu suka sangat dengan bedak  arab tuh
sekarang dah bertukar plak sebab maiza rasa lebih BEST kalau pakai bedak nih
hehehe
okeh..ni intro dulu,nak boh gambar makcik dulu ye anak2 
nampak x muka makcik yg flawless nih haha..:p
 
ni gambar close up u olls  haha


warna2 yg sesuai untuk kulit asia

ini lah bedak yg menjadi paberet maiza sekarang,,anda bila lagi? hehe
Apa lagi meh la order dari maiza. 
bole sms/call / whatsapp maiza di 
0133635670
sila la like page maiza ye 
 
TQ
^__^
terima kasih sudi baca enrty ni

No comments: