status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Monday, 28 February 2011

dah lama nak buat blog hehe..

salam semua...
sebenarnya dah lama maiza nak buat blog tp 
x pandai 
bila dah baca byk blog maiza 
beranikan juga la diri ni nak buat kan 
bukan apa nak guna komputer pun bukan la pandai sangat tangan ni gatal betul nak gak buat

mula-mula tu maiza dok jenuh pikir nak buat blog camne ye...nak buat 
blog masak ke
nak blog baju ke
aktiviti negara ke
macam2 yg maiza fikir masa tu

last-last sekali maiza pilih nak buat tentang dunia maiza
so apa-apa yg maiza suka maiza akan tulis kan sini..
blog maiza suka ati la kan 
so pada sesiapa yg nak layan tu layan la..kalu x nak 
bole out..
maiza jemput sapa2 yg nak baca je nak tgk maiza mengomel hari2 tunggu je la ye..jadi la follower maiza
x susah just klik je kat follower tu haha..

bg yg x kenal maiza lagi biar la maiza kenalkan diri lebih dalam ye..
nama maiza yg sebenar 
marziah murad
sudah berkahwin dan mempunyai 3 orang cahaya mata lelaki
seorang surirumah merangkap pembantu suami maiza hehe
ye la kadang2 maiza selalu buat keja opis dia kira pembantu la kan haha 
dapat gaji oooo..
ingat free ke
maiza juga menjual kicap char koay teow kat facebook kalau nak
beli bole tgk kat fb maiza ye
maiza murad
cari la kat sana ye..
maiza juga 
suka shopping,memasak,makan n merayau ngan en suami n anak2
kadang2 kalu en suami sibuk maiza jalan ngan anak2 
je la hehe..
maiza juga ada senarai barang yg maiza nak beli 
nanti maiza akan buat list ye..hehe 
dah penat maiza mengomel ni..

 

saja nak bg korang tgk hehe...cantik x maiza pakai rambut afro ni haha
 
TERIMA KASIH.....
KAH..KAH..KAH
JOM LAYAN....


salam...

~maiza~

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

wellcome to blogger world! best tau kak haha

dunia maiza said...

hehe..tq ye..kalu ada tips menarik bole la share ngan akak ye..