status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Monday, 28 March 2011

berkampung kat pantai acheh 2 hari 1 malam...tp penat gila weh..

 assalamualaikum..
apa khabar semua geng maiza hari ni..
nak citer je ni..
maiza hari sabtu tu kan maiza p 
berkampung kat pantai acheh kat pulau indah je..
nak buat apa ??
hehe
apa lagi..
layan power kite la apa lagi,
kami berkhemah bersama geng afro hehe..
 ni la geng afro

power kite 5m..baik punya..bole terbang tau klu angin kuat hehe


5 khemah tau semalam,
angin kuat gila..
masa main power kite yg 5 meter tu pakcik  maiza kata
uiih!!
cam tarik lembu la..haha
siap jumping2 lagi..
kami bbq beramai-ramai
kami masak ayam bakar madu,char koay teow,satay,hotdog bakar,udang lada lada hitam bbq..
pergh..
macam2 la (lapar lak bila taip ni hehe)
mula2 p tu maiza xnak tido,ingat nak balik je tp suami kata xyah la kang sesat
sapa susah ,,hehe
so maiza tido je la kat situ gak,xpe la ada geng pe
ramai oo..
memang puashati la main tp maiza main kejap je 
sebab kaki dan tangan dah sakit sebab
angin kuat sangat siap maiza jatuh atas taik lembu haha
nasib la taik lembu tu rumput  je tp still taik kan
haha
ok la dah penat bebel ni,maiza nak 
makan nasi 
lapar gila ni weh..
x makan lagi ni..
jom makan..
maiza masak kari ayam,udang lada hitam bakar dan sayur taugeh 
udang bbq lada hitam sedap gila hehe..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

Amira said...

wahhh. bestnyeee .. ta ajk kite pun kak ;(( hehe

dunia maiza said...

hehe..nak lepak jom la,,akak on je

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.