status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Monday, 7 March 2011

ngomel je maiza

salam..
hari ni maiza nak citer lagi la..
semalam maiza p main lagi 
layang-layang kat alam impian..
gambo xde lagi sebab semalam maiza xde bawa kamera la...
hampeh betul kan..

camne la nak jadi blogger yg berjaya ni..
"abang..birtday mai nanti beli kamera bole"
ayat maiza nak minta kamera 
ok x hehe..
bukan xde kamera 
tp yg ada ni dia selalu pakai...so berebut laki bini tau..
yg si isteri  ni nak buat blog dan yg en asben ni 
lak nak pakai untuk amik gambar keta kat 
tempat keja..
so maiza terpaksa la mengalah..
lain la kalu ada yg nak bg kamera 
korang yg seken2 tu kat maiza kan 
haha..
muka x malu kan minta org bg plak..
klu ada yg nak jual kamera murah2 kat 
maiza bole la email maiza ye..
maiza nak tgk la bugget nanti..
maklum la org surirumah tangga jek ni..
lain la macam korang...
ter'emo' sikit hehe..
saja la gurau2 jek..
so kepada sesiap yg teringin nak tgk maiza live
bole la p tgk kat alam impian ye..bole la nak amik gambar maiza
main power kite tu
tgk maiza lompat2 haha..
kalu angin kuat bole lompat ooo
so nanti maiza kena pakai
protection la
knee pad 
haha 
jangan korang ingat maiza main
layang2 yg stay 1 tempat tu je..
yg ni main 2 tali punya tau..yg 4 tali pun ada gak
tp..
yg tu maiza belom pandai la..
haha..
meh la tgk yg ni video 
en asben maiza 
main revolution kite cap ayam hehe..
jom layan...
hehe..best x ..
nanti maiza amik video maiza yg main power kite tu ye..
korang jangan la plak tgk maiza ye..
sedih nanti tau..


klik saya~ klik saya~

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

amoih kak kemain lagik ye? haha

dunia maiza said...

hehe..jom la join akak sesekali.kita outdoor plak..asik indoor je hehe..tp klu join akak kena pakai sunblok la sebab nanti itam legam la ,,kang lari lak pakwe hang hehe..