status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Saturday, 19 March 2011

segmen cinonex sedih tapi kelakar..



Hari ni hari sabtu,,perutku teringin nak makan satay..
korang rasa sesuai x ayat aku ni..
sedey beb bila rambut tingggal 9 urat ni..
jadi camni sejak memasak char koay teow..
mungkin kerana tersambar api saje..
pipi saja nak letak blusher..konon2 nak bg nampak 
tirus pipi ku yg bulat cam bola ni..
muka udah rupa karton saje sejak 
join cinonex..
aku xtau la cinonex tu camne rupanya..
adakah lelaki /pompuan..
harap2 bukan pondan
adakah ensem seperti shah rukh khan
atau selawak muka saipul apek..
adakah secantik siti nurhaliza
or secantik aku ni..
hehe
kenapa ko letak nama ko cinonex
xpe la
janji ko bahagia..
cinonex..jangan marah aa.asik kutok2 ko je kan
 jangan marah maiza nanti belanja aiskrim 
nah..
dah x marah kan..kan.. kan hehe

nak tag sapa la ni..
ok siap suda..jom layan..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

cinonex coreyan said...

hhaha..tq sebab jadi orang yg pertama join..
nape tak tingglkan url entry ni dekat ruangan komen cinonex..takut cinonex terlpas pandang jea..

dunia maiza said...

oo ye ke..rasnya dah komen la p tgk la sat hehe..kot x enter kot

cinonex coreyan said...

anda pemenang segmen cinonex..

sila anta email ke cinonexkyn@gmail.com @ cinonex_kyn@yahoo.com

nama blog
nama betul
no telefon

terima kasih =)