status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Wednesday, 20 April 2011

join say.my mudahnya buat duit 1 klik 20 sen x mo ke??

 assalamualaikum..
hari ni maiza nak ajak 
kawan2 join say.my

meh ler sambil berfb.berblog, bersekodeng
kita buat duit nak tak???

tgk maiza baru buat x sampai sebulan dah dapat rm5.20
cuma perlu bg invite org,bg soalan,jawap soalan,
dan tunggu dia bg survey
kalu rajin nak duit lagi sila2 la share 
kempen iklan diorang kat fb
1 klik korang bole dapat 20 sen xmo ke???
senang cuma pakai akaun facebook sahaja..
meh tgk maiza punya ni ye..

nak join meh ler klik sini
 pastu isi je borang dia n dah bole join buat duit free
hehe..
terima kasih sudi baca enrty ni

5 comments:

faraa halim said...

eh, t saya try la wat eh hehe

qucachahir said...

alaa..akaun fb dah tak dew..
camne yew?..

risa said...

sayang...akak nak beli lah sos char kue teow tu..sila email me ye..
nilamsari_01@yahoo.com

zOeY zAu YaH said...

kak iklan dh jd hihi tq sbb buat tuto tu..nih bende baru ke kak? ke saya yg x tau haha

maiza love said...

zoey:- tu la akak tgk dah ada iklan nuff kat dalam entry hehe...akak pun baru buat ni senang je..p la sign up hehe..i org masuk kita dapat rm1 oo