status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Wednesday, 20 April 2011

"bloglist biela"..

assalamualaikum..
hari ni xde apa pagi2 ni nak buat so maiza telah merajinkan diri nak join 

nak join klik sini

nak ceciter sikit pasal blog ni ye..
blog ini dihostkan oleh nabila huda
dari langkawi kedah

hangpa tau..uih lawa la orgnya hehe..
sama la kami bole geng memang lawa2 huhu..
gurau je..kami x lawa kami tau 
sedaq la diri ini..

blog adik nabila huda ni memang simple je
saja2 je nak join nak tambah kenalan dalam ni..
so jom la join beronok -ronok beramai-ramai..
xde nak tag sapa2 la malas nak tag2 ni org x suka la..

dah..
tata..
~maiza~
terima kasih sudi baca enrty ni

2 comments:

Nabila Huda said...

tq sudi join.. tp3.. cek x lawa la.. kak maiza lg lawa.. cun gitu..hehe

maiza love said...

semua manusia kat dunia ni lawa hehe..apa2 pun all the best ye..