status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Tuesday, 19 April 2011

please leave your link blog sekali..

 assalamualaikum..
geng blogger sekian alam..
maiza nak kongsi cerita panas..
bukan apa maiza yg panas sebenarnya

kekadang tu maiza nak la BW je kat blog follower maiza 
yg lawa n ensem tu 
tp selalu kan bila nak jenjalan je bila kita klik gambo xde pun link blog dia
so camne maiza nak jenjalan selalu nih..

pernah baca kat blog firdaus kassim
yg ada memetik sedikit tentang 
cara berblogwlking ni..
setiap kali korang bw sila la 
share blog korang tu,,bukan apa
korang nak org tgk n baca blog korang kan
tapi korang terlupa /kedekut nak share blog korang tu..
sapa yg susah..
maiza la kan ..
yg rugi korang juga
x dapat  la maiza nak pollow korang n bw kat blog korang..
T_T
sedih gak bila taip nih..
dah la maiza dah ngantuk..

so sapa2 yg belom tukar kat profile korang untuk share blog 
sila2 la rajinkan tangan ye nak tukar,...kalau xmo pakai tangan 
guna kaki ye..
kalu kaki pun xleh
sila pakai hidung.mulut hehe..
jangan marah ..
x leh gurau lepak surau la..
tata..
terima kasih sudi baca enrty ni

2 comments:

mcm ni lah said...

Assalamualaikum salam sejahtera dan salam 1malaysia ,.. berjaya singgah kat sini,. jgn segan silu singgah ke blog www.macamnilahkita.blogspot.com

Nabila Huda said...

singgah sini.. ada bloglist baru ni.. jom join...

http://lalabiela.blogspot.com/2011/04/bloglist-biela.html