status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Friday, 15 April 2011

SEGMEN : BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK SAT !

assalamualaikum..geng blogger..
maiza pun nak join jugak segmen jadi kanak2 riang ni..
maklum la muka kan macam kanak2 riang hehe..

 
 
 
APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA   
   
watak kartun yg jadi pilihan hati maiza ialah tom and jerry
kelakar bila tgk tom and jerry ni selalu gaduh tp  tom je yg selalu jadi mangsa...suka sangat walau sebenarnya x suka kat tikus,kalau kucing tu memang la sukaaaa sesangat hehe..
 


 APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK dan kenapa .. Letak gambar .. 
kartun yg maiza paling x suka ialah cat and dog.. xsuka la sebab tgk bersambung-sambung badan sian plak bila tgk hehe
 
Satu lagi.. Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI ... Bagi gambar dan terangkan .. ( contoh superman, batman ..... ) xleh la nak jadi superhero sebab maiza pompuan sejati u..tp klu nak jadi suprheroin boleh la hehe..
kalau maiza nak jadi superheroin maiza nak jadi catwomen..seksi la huhu ... *_*

wow..seksinya..

Tu jer.. Dah settle .. tinggalkan link korang kat sini .. Tutup , tengah malam ni ... Gooooooooooo...

terima kasih sudi baca enrty ni 

12 comments:

zOeY zAu YaH said...

amoih kak nk jd yg seksi2 jek? catwoman tuuu hehe..tom n jerry comel..! cat dog x suke..geli tgk haha

faraa halim said...

jerry sgt comel hehe

Aina said...

akak pon x minat catdog sebb macam menganiya binatang je letak anjing dan kucing berkembar mcm tuh:(

Kay Masingan said...

datang dr blog BA..:)
mahu jadi dec.conan

mcm ni lah said...

semua kartun dan superhero pilihan tu sy suka,. btw i follow you mane tau kalau berminat follow balik

Fuuyooh said...

salam kenal.. datang dari blog abg ben.. hehe

Bayu Kenangan said...

best dengan kartun tom and jerry

Cik Cempaka said...

tom n jerry mmg favourite sampai sekarang...^^

fRaMe+LenSeS said...

catwoman? woww.. hihihi. .;)

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG ZiaRah DaRi BLoG aBG BeN... Nak KoTaKan JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoGGeRS MaLaYSia!~ (^_____^)V

maiza love said...

thank u all singgah umah maiza hehe..nanti singgah balik k

Bella Bell said...

saya suka tom and jerry..hehehe~