status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Sunday, 17 April 2011

test amik gambo muka lawa ni pakai kamera baru

 assalamualaikum..
maiza nak tunjuk la muka lawa maiza ni kat semua ..
gambar ni amik sendiri ye..
sebab xde yg sudi nak jadi
tukang amik gambo maiza so..
memandai la nak amik sendiri
sila tgk la wa x maiza amik gambar
hehe..jangan kutuk ye..



















 last sekali nak tunjuk muka adam haikal yg jatuh basikal ni..
kesian dia kan..abih dah x ensem anak mama ni..
huhu..


 terima kasih sudi baca enrty ni



8 comments:

zOeY zAu YaH said...

kak beli kamera apa? amoih kemain lagik posing haha...sian boy akak tu x hensem dh tp kejap je kot hehe..

✿❤Cik Izan❤✿ said...

hai...^__^ salam perkenalan...nice blog... kamera jenis apa tu yer? cantik kualiti gmbr dan orgnya...

maiza love said...

hehe...sesekali nak gak posing2 ye x ..kamera lumix fz100 la uyang..
ada entry pasal kamera baru tu..hehe

Piasara said...

"maiza...nape nampak lain jer..ko cucuk ker?hehhehe...jgn marah nooo,akak gurau jer,lawa la....pakai shawl cenggitu tak nmpak muka bulat sgt...gambar last tu..alahai,sian adam haikal...mesti naik laju ni...lain kali hati2 dik.."

maiza love said...

wah.maiza kena gossip nih hehe..mana ada pakai cucuk2..rahsianya mekap jer hehe,,pastu posing cantik2 haha..

maiza love said...

cik izan:-salam perkenalan juga..hehetocey2 puji muka ku yg lawa nih huhu :P

Amira said...

awww. cntek lah kak maiza kite ni . hee. muke akk mcm muke cikgu skula kite dulu . hee :D btw , ank akk still ensem lah . mte sepet ^^ nak ngorat boleh tak kak ? terima tak iera sbgai menantu ? ahhaha :D

maiza love said...

amira:- hehe..tq puji..lama x kena puji tau ,
anak kmaiza tu memang ramai yg berkenan, xtau mana satu nak buat menantu nanti haha..:p