status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Thursday, 19 May 2011

hatiku hancur melihat nya,,,

 assalamualaikum..
semalam nak sedih oo..
bole dikatakan tragedi oktober la,tp ni kan bulan jun so
tragedi jun la yek..
maiza punya anak yg 'baik' tu si alif haziq
sudah menerjunkan hanphone kesayangan maiza
ke dalam baldi 
haiyoo
mau nangis oo
baju merah itu adalah budak yg yg menerjunkan hp mama dia ke dalam baldi..sabar je la

walaupun hp tu hanya jenis cikai2 jek..
tp maiza sayang sangat
macam best je bila dah habis call org boleh tolak kat dagu je..
huhu
malas nak guna tangan
nak pakai kat dalam kereta senang,ada loudspeaker
ada kamera
bole masuk tenet,walau maiza x daftar lagi hehe
kalu dalam keta maiza letak kat depan econ dalam bakul kain tau huhu..
senang la pakai tepon tu,
nak pakai iphone pun x reti la gaget2 yg mahal2 nih..
susah nak tekan mana satu huhu
nak tgk telepon kesayangana maiza ni..
hp biasa je..
tp suka sangat..

nasib dah boleh pakai ,klu tak kena la beli enpon baru huahaha..(GELAK ORG NAK ENPON BARU)
cantik x telepon maiza,,dah calar balar tau..
tp tetap best
sayang kamu wahai 
sony ericsson..
senyum selalu yek..
bye..
~maiza~
 
terima kasih sudi baca enrty ni 

6 comments:

zOeY zAu YaH said...

cikai pun kalau namanya hp kita mau nangis gak tuh haha..

EZAN IDMA said...

alahai. kesianye kak

FaTinFiRDaUs said...

dia suruh mama dia beli iphone 4 kot.. huhu

maiza love said...

zoey;- tau xpe..

EZAN IDMA ;- kesian kan,,anak2 akak semua nya boleh tahan 'baik' tau hehe..

FaTinFiRDaUs;-x pandai la pakai gaget2 mahal2..susah la,pakai yg biasa2 je la..tpkan klu cik abg belikan ok gak ka haha..

zOeY zAu YaH said...

kak,baru perasan..hp pun kaler merah haha

maizalove said...

zOeY zAu YaH ;- tau xpe..memang suka merah hehe..