status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Friday, 16 September 2011

mood raya ada lagi ni..

 Assalamualaikum..
mood raya masih ada lagi kot ye..
selamat hari raya maa zahir batin ye..
raya tahun  ni kureng best tp  kami masih bersyukur 
kerana dapat merayakan bersama
keluarga tercinta ..
walaupun ramai yg dah xde..

sadis la pulak
jom tgk 
gambar2 maiza masa raya hehe..jom layan

 gambar mak ngan adik2 maiza


hidangan pagi raya..maiza masak semua ni tau ngan adik maiza hehe
memang marvelous la,,sapa pernah makan maiza masak mesti mau lagi 
ish3x anak sapa la nieh..


tengok la lauk2 raya ni,..sampai x sabar suami maiza nk mamam huhu :P
 anak maiza yg sulung ni klau nak minum mesti nak cawan besaq gedabak camni..baru puas minum kot
atau pun pemalas nak isi lagi haha


jemput makan semua ye..
 alif dan hazim sedang minum air 'koyen'(air oren)
si alif ni pelat da..


dapat gambar ni je untuk maiza n suami..xde sapa nak tolong amik kan
so amik je sendiri hehe

ni pun masih amik sendiri,,klu org amikkan x lawa la muka ai haha


alif n mama yg gila pose hehe

suka tgk gambar ni..lawa la..
terima kasih sudi baca enrty ni

1 comment:

zOeY zAu YaH said...

tgk makanan2 tu semua rasa nk raya lgi laaa huhu