status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Friday, 30 December 2011

ombak rindu-korang dah tgk ker??

 Assalamualaikum..
 korang dah tgk ke citer ombak rindu ni??..

maiza dah tgk dah
baca novel x pernah lagi ,tp bila dengar2 kat fb 
macam syok je kan..
so semalam layan la kat youtube
hmm..cam hampeh je
asik forwordkan je pun
yg bestnya pun tang part romantik2 je kot haha.. 
dalam citer ni tetiba x suka lak tgk lisa surihani tu..asik jerit, jerit n jerit je..
dah hilang manis dia..cam org gila pun ada gak tgk..kalau la memang watak dia camtu memang berkesan la
hehe
walaupun ada sikit ke x best an kan
tp bole la bg 2 bintang kot
sebab kalau ikut kata adik maiza kat novel lagi best..bole nangis ooo
tp semalam tgk xde kuar setitik pung
bila tgk citer ombak rindu nih..
tgk citer 
TENTANG DHIA 
ye la nangis huaaaaaaaaaaa
sedih ooo
ye la dalam citer tu ramai sangat yg mati
last2
HERO NGAN HEROIN 
pun mati..
tp xpe la
akhirnya mereka bersatu juga..
sedihnya...
terima kasih sudi baca enrty ni

No comments: