status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Tuesday, 27 March 2012

reject shop buat jualan gudang,,moh beramai-ramai pegi

 Assalamualaikum..

bukak facebook td tertgk la pulak banner
jualan gudang dari REJECT SHOP nih
maiza suka masuk kedai ni
klu ada offer beli la xde mmg xde la nak beli kan
hehe

jom la beramai-ramai n beronok-ronok kita p ke 
 gudang metrojaya shah alam ni
bole la borong baju klu ada yg berkenan hehe

 
terima kasih sudi baca enrty ni

3 comments:

AkmaFaizal said...

nampak banner kat jalan2 area rumah, tp tak sure nak pegi ke tak..klau pegi nnt, bgtaulah apa yg best ek..hehe :)

maiza love said...

insyaallah,,klu pegi nt maiza amik gambar apa yg menarik ye hehe

Anonymous said...

Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren't loading correctly. I'm
not sure why but I think its a linking issue. I've tried it in two different browsers and both show the same outcome.
Also visit my webpage ... healthy diet plans for women