status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Thursday, 4 October 2012

selamat hari jadi MaizaLove -30


Assalamualaikum..
hmm 
lama dah x menulis kat blog ni rasa rindu sangat nak conteng arang kat blog sendiri haha

pssst...
nak bgtau ni maiza dah masuk 30an tahun ni,,udah tua la kita huhu,,,tp xpe jiwa masih muda haha..
ada org kata muka macam budak sekolah lg xpe la kan.tu maknanya kita ni awet muda la haha
ngada2 nyampas
xpe la nyampah kat diri sendiri xpe la kan
klu korang menyampah pun lantak ler.janji korang bahagia aje

bestnya layan citer Adam Hawa kat astrok   ni
saje je kata astrok sebab kadang2 teruk bila time ujan,time awan tebal..mmg xleh tgk
hampeh

nak citer ni
maiza sambut birthday kat Setia Alam Mall aje,kat situ best woo
padang dia besaq sungguh la.. amboi batak plak petang2 ni
 TQ mak saya yg cantik sebab belikan kek,tp yg cedihnya mak xnak itottt
mak sakit kaki melayan kerenah perempuan gila terakhir yg datang umah mak aritu..
mak bawak dia p jalan2 kat GM klang.lenguh kaki oo klu jalan kat situ
p/s -org gila tu sedara gua ,,kang kena sekeh nt ngan dia 
 hehe

nak ucap selamat harijadi kat diri sendiri dulu la..
selamat hari jadi puan maiza yg cantik,
comel dan baik hati, kadang2 suka gurau n suka marah2 ,tp xpe 
masih comel kalau marah ye.. semoga tahun yg mendatang akan 
sentiasa sihat dan banyak rezeki dan makin comel dan muda..haha..
sesekali nak wish camtu 
kasi la la ye geng..
 ok dah jom tgk gambo kita nak ngeh2
smpat gak my asben ni main revolution dia kat sini.. layan je la bang oii

kek yg mak cantik saya belikan,,tq mak sayang mak tp xleh makan banyak kek ni banyak krim ,,muak weh

tempat lepak terbaru..terbaek kat sini,2 in1 suami main layang2,isteri bole p shopping,tu yg SUKA tu haha

dapat hp baru samsung note ,,tq laling

ni la pompuan gila terakhir tu..,hehe gurau je..sayang la kat ko ayu oii,TQ menceriakan hari aku pada hari tu.u'r the best walau mulut ko xbole diam,haiyoo.. :P

hadiah rasmi dari suami..mmg dah lama minta benda ni,hehe..TQ abang..

ni la hadiahnya..lawa x huhu..silau x mata korang ngeh3x lempang kang

bergaya dengan jam baru..lama dah xpakai jam,yg dulu suami belikan masa kawan2 dah 13 tahun dah..lama gila oo tp elok lg bateri je dah kong.malas nak tukar,(sebenarnya nak yg baru haha)

tq sudi baca blog saya ye.. 
^___^ 
~maizalove~
terima kasih sudi baca enrty ni

No comments: