status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Thursday, 21 November 2013

penghujung 2013,welcome back Maizalove.!

 Asalamualaikum...
dah nak sampai penghujung 2013 baru nak update..APAKAH ini maiza.??
so sorry ok guys.maiza bukan xnak update.tp masalahnya password x hinggat.haha  adakah itu menandakan maiza udah tua..haiyyaaa.. what ever lah,Janji HAPPY kan

so smile la korang sebab lepas ni boleh mula membaca blog maiza balik okeh,maiza dah save pasword ni kat notes so x mungkin hilang or lupa,,melainkan hp ni hilang hahhahaha

so sekian la pengomelkan dari maiza untuk hari ni..rasa lain plak bila lama x menaip ni,
kepada en keyboard silalah melembutkan diri anda supaya maiza x lenguh semasa menyentuh kamu dengan lembut.silalah bekerjasama dgn jari2 maiza yg kemetot ini

 BTW...
ada berita gembira ni.. maiza dah lost balik berat badan..wuhhuuuu..hip2 horrey haha..
minum air byk2 adalah kunci untuk menurunkan berat badan . makan malam pun jangan amik dah,InshaAllah cepat membuang lemak2 degil itu disamping bersenam okeh,..
semakin hari semakin cuba untuk menguruskan diri.. semoga berjaya MAIZA!!

last sekali tq dear all friend.. yg komen2 belum dijawap tu nt maiza jawap ye..so sorry ..pasword lupa xleh buat apa..
rindunya nak blogwalking lg..miss me ya.. !
ada masa lagi maiza akan menconteng  di muka blog ini lg huhuhu..
                                      

terima kasih sudi baca enrty ni

2 comments:

Abee Sam said...

salam bloggig ..owh blogger hebat gak rupanya .. terlihat di insta tadi .. terus lerr follow :)

Maiza Murad said...

Abee Sam :- hehe..x hebat la,,.biasa saja..