status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Thursday, 24 March 2011

GAME ANTARA BLOGGER : 2

sempat x join ni..
semalam x sempat oo 
nak join gak ke  klik sini weh

tutup kul 11.30 ni haha
sempat lagi kot..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

Izyan Masri said...

tak join game abang ben kali ni :D

Kerull said...

Salam kenal...kita sama group..jom discuss di fb kalau free...fb saya kerull nazeem..tq

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

group 3... COPY ENTRY KAT SINI OKEH ;)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/1-malaysia-powerpuff-kental.html

FARISZ@AZ.Com said...

follow your blog.




JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com



Lagu Sami Yusuf dalam 4 bahasa dan lagu Maher Zain dalam Bahasa Melayu

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ahaha...idop powerpufffff! cm nk giler wat discussion tak tgk muke nie.. uhuhu ^^ enjoyyyy! ;)


tengok review dari blog abg ben
POWERPUFF KENTAL on list! chaiyokkk, doakan kemenangan GROUP 3 kita okeh :)

http://www.benashaari.com/2011/03/game-antara-blogger-2-lagi-kumpulan.html