status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Wednesday, 16 March 2011

mekap gyaru style

skang ni maiza tgk ramai betul dah terikut-ikut stytle gyaru mekap tu
maiza pun sekali tgk suka gak..
teringin nak buat cmtu tp bila part 
pakai bulu mata palesu palsu tu yg x tau nak 
buat camne tu
sapa2 kat sini bole ajar maiza pakai bulu mata x hehe
nak p belajaq kat zoey zau yah la 
bole x agak2nya..
tgk mekap diorang ni..
rasanya fatin liyana pun pakai mekap camni kan
so sweet..
bole ke maiza nak apply mekap camni kat muka suci 
maiza ni 
waduhh..
suci konon
ye la suci dari debu dan jerawat
ok per
suci la tu ..
jangan marah aa,,
xleh gurau lepak surau tu..
jom tgk ni
tang bulu mata tu yg x bole bla tu..suka la cantik je..

cuba tgk ni..sama x mekapnya cam gyaru tu..samakan sweet sangat tgk dia ni

tgk sebelom mekap ngan selepas..agak2 klu maiza yg dah lawa ni mekap lagi lawa kot hehe..

mekap n pose rm2 camni ok per..nanti nak buat gak camni hehe

cantiknya..mana nak beli eyeliner kaler putih yg 'baik' punya ni



dah siap mekap camni pakai lak lipstik kler camni memang cik abg x p mana dah la hehe..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

cik ayin said...

tanpa mekap...???takut nak tengok..terutama org korea

zOeY zAu YaH said...

trylah kak..mesti kak jd bertambah cun.bulu mata tu sng jek..try byk2 kali mesti teror haha..
celak pth mmg ssh nak jumpa yg btl2 elok.so better beli jenama mac trus.cntik dn thn lama.

dunia maiza said...

hehe..akak siap nak beli mekap 1 set cam ko dik..terpengaruh dah ni..nak beli bulu mata palsu,celak putih mac punya ok ye..nanti akak cari tq ye

myza said...

maiza sama la..tmbh lg satu cntc lens wrna coklat..duk usha gak eyeliner putih tu biasa pakai coklat or hitam je..pnah nk try biru tp teragak2 la plak :p sure hubby xcari lain daaa

maiza love said...

kalu mekap lawa2 dok umah suami xmo p keja hehe,.,.baru la best tgk bini tu lawa kan kan kan
hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam dear
certain picture dalam entry ni bukan gyaru tetapi ulzzang =)
contohnya gambar sebelum selepas tu adalah ulzzang dear