status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Saturday, 23 April 2011

tips nak tingkat kan traffik.

 assalamualaikum..
hari ni maiza nak kongsi pengalaman maiza k..
sapa nak kongsi meh ler jom beramai-ramai
semalam maiza cuba la share maiza punya blog ngan facebook


dalam masa tu punya la maiza pelik sebab x pernah-pernah 
punya ramai viewer maiza tetiba dalam sehari tu maiza 
dapat 600 lebih yg buka blog maiza tau
x ke pelik..
so lepas ni maiza akak selalu buat entry dan akan share
je entry maiza ngan pembaca kat facebook plak..so akan menambahkan traffik maiza lagi..
hehe

sapa2 nak buat bole la torai ye..
klu entry menarik mesti ramai yg akan tgk,,
jangan la hapdate entry nak p jamban plak ..
buat la entry yg best2
baru la ramai nak baca
sambil2 tu boleh tambah follower
kan kan kan

kepada yg nak buat  macam maiza pastikan kat blog korang dah ada button share facebook tu ye..yg paling penting akaun facebook mesti ada la hehe..
klau xde x guna la buat benda alah tu


so jom kita menambah traffik hehe..
meh share lagi..

terima kasih sudi baca enrty ni 


5 comments:

mcm ni lah said...

okeyyy nanti saya cuba,.
sambil meninggalkan jejak utk dijejaki

zOeY zAu YaH said...

ye kak..saya pun selalu share.kak,ada yg tanya saya camne nk buat btg share tu..saya kasi link blog kak sebb saya mana lah nk tau..hari tu pun ikut tuto kak ja haha..

zOeY zAu YaH said...

akak x de entry baru nih mesti gi jenjalan kan? haha

Anis's Journal said...

masalahnye. blog ambe xbest. malu nak bgitau kawan2 huhu

maiza love said...

Anis's Journal ;-ala x glamour pun xpe..ingat maiza punya blog ni glamour ke hehe