status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Monday, 30 May 2011

putrajaya best-himpunan sejuta belia putrajaya--terbaek la

assalamualaikum..
hai geng..maiza hari ni penat sangat,,semalam dah menggunakan tenaga di tahap maksima..so hari ni lemah dan letih semacam hehe..

korang pegi x putrajaya..maiza p n lepak sana sehari..dari pagi2 subuh tu lepas je mandi n sarapan terus start kereta n bersiap pergi ke putrajaya. memang best sangat walaupun penat,so memang rugi la sapa x pergi..maiza pun rugi gak sebenarnya sebab pergi last day padahal perhimpuan sejuta belia putrajaya tu berlangsing dari hari jumaat lagi kan,,dapat pegi pun last day,,tp xpe la kan  sebab bukan x nak p awal,, suami maiza kena kerja,,so xpe la..
nak tunjuk gambar aktiviti maiza sekeluarga kat sana..jom tgk ye..



tak tau la kenapa kena tutup kereta ni..nak suprise kot hehe,,maiza x dapat tgk la,,p masuk explorace semalam.
tengah tunggu taklimat,,sementara tu bg anak2 main pen kejab hehe,,letih n lapar la masa ni tp x lalu nak makan pun
apa ntah yg suami maiza cakap sampai muka jadi camtu ,,agak2 nya apa ye?? lupa la
3 sekawan..nama geng abg mie ABGIN BARAT nama group kami lak  cam biasa la  MAIZA hehe..

group MAIZA dapat no 5 hehe..ok la tu kan kami race dengan anak2 3 org tu.,,letih tau sebab dukung anak pastu p jawap soalan lagi..lari sana,,lari sini..xde lari hehe..jalan lenggang2 je
dapat gak hadiah kan ok la tu hehe..dapat hamper, baju, payung ,lazer.set pembuka skru.dan topi
bergambar masa acara mengambil tugasan..maiza dapat sampul oren

muka penat ni,,baru lepas habis race..abih cair mekap nih..

dapat tgk chef sabri masak2 you..
bergambar dengan pemenang no 2.. dia dapat hadiah bercuti 3 hari 2 malam tu..bestnya
bestnya klu maiza dapat buat camni kan..jom p daftar n belajar sama-sama
anak maiza naik buggy vinod punya hehe..best ni
sampai je terus buka beg layang2 ,,maklum la exsited nak main kan,,tp angin kureng best la,,x menyokong langsung ,,asik bertukar arah je..

tgh bersiap sedia untuk bermain layang2 rempit hehe..
macam biasa nak gak masuk kan hehe..


pakcik maiza..sapa yg nak jumpa dia jom la p pantai acheh ..selalu main kat sana
anak maiza penat betul dia ni ..dari subuh dah bangun hehe..mana la x penat

alif haziq bersama flyers dari jakarta

aimbro bersama menteri belia dan sukan


terima kasih sudi baca enrty ni

5 comments:

Munirah said...

balik2 rumah mesti letih ni kan :p

Cik Puan Izan❤ said...

bestnyaa..rugi betul tak dpt pergi...

maizalove said...

Munirah ;-tau xpe,,ni letih tahap gaban dah ni hehe..

Cik Puan Izan❤;- memang best la..lain kali kena pegi ye hehe..

zOeY zAu YaH said...

lahh baru sdr kak minat main lyg2 haha

maiza love said...

zOeY zAu YaH ;- akak minat sikit2 je..suami akak yg minat gila tahap gaban tuh hehe..