status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Monday, 13 June 2011

makan-mkan kat restoren hajjah yamah..best nya ramai2 makan

 assalamualaikum..
hai geng..
maiza nak ceciter sikit nih,semalam maiza lepas p amik duit sewa umah ,maiza pun ajak la encik asben makan2,dia demam n selsema,,,,malas lak maiza nak balik masak,sebenarnya dah lama maiza teringin nak makan kat restoren tu,ye la dengar citer member2 yg p sana,,cam best je,,maklum la kami kan nak buat rancangan family jalan2 cari mamam hehe..
dah sampai je kesana maiza pun mulakan la operasi  mengorder ,,cam biasa benda tu yg maiza selalu buat pun klu kami kuar makan2,maiza la yg tukang order yg lain cuma tau makan je..lepas dah order tu suami maiza pun kata la calling2 la mak ngan adik maiza datang makan,ye la sebab dekat je ngan umah mak,so maiza pun call la,,memang byk pun kami order klu nak makan berdua alamatnya x abih la..membazir je,,tamak betul maiza kan hehe..order byk2 macam la bole habis. hehe..
ok moh la kita menengok gambar2 yg maiza amik ye, tempat makan ni cantik tau,siap ada kolam mandi lagi..klu nak mandi pun bole je rm5 untuk dewasa rm3 untuk kanak2,maiza ni bole kira kanak2 lagi x? hehe

lupa lak.. lagi satu yg syok kat situ kan,lepas makan atau sebelum makan bole buat terapi elekrtik percuma je kat situ,dr jism tu,,best woo..

alamat tempat yg maiza p ni plak pada member2 yg nak merasa stimbot -sup ekor sedap weh..
macam2 makan ada,ada western,ada tomyam semua ada la,,nasi campur la xde kot sebab maiza p dah malam,klu p dari pagi / tengahari ada la kot hehe..
lot 1381,batu 8 sikangkang,
telok panglima garang selangor
no tel 03-31226176@
012-2219664
kedai buka dari 11 pagi- 12 malam
ni kena minta komisyen nih hehe..
mempersembahkan ..


tauhu ketam sedap tau







kuah stimbotnya boleh minta campur,,nyum2 sedap..

order macam2 nak makan berdua konon,,hehe last kena panggil mak dan adik nasib diorang x bz

anak maiza punya chicken cop,,sedap gak rm6.50 je nih , murah kan

muka maiza dah terlampau kenyang hehe,,kenyang air je sebenarnya,,2 jug tu kami order



lepas makan terapi letrik 1 jam hehe..free je ni

adoi saklit gila pakai kasut ni,,seksa  hehe

alif pun nak gak terapi tu

cam biasa pakcik amin lepas makan mesti ngantuk,ni spesis ular sawa da..



 so pada sapa2 nak pegi bole la ke restoren ni ye,,x mahal,kami makan byk2 tu pun cuma rm68 je..murah betul,sesuai untuk org yg suka makan tp nak jimat macam kami haha..

terima kasih sudi baca enrty ni

5 comments:

Adeela Oh Lala said...

wahhh :P

Nabila Huda said...

sedapnya makanan..

kak maiza direview

http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/sorry-lambat.html

maiza love said...

Adeela Oh Lala ;- wah je ke hehe,,,nati pegi la mamam kat sana sedap n murah gilak hehe

Nabila Huda;- tq cik nabila huda,,i like

Anonymous said...

terima kasih mempromosikan tempat kami..:-) Mari la datang semula ke restoran kami, setelah beberapa bulan tutup, kini kembali buka semula dgn menu2 baru.. website kami; https://www.facebook.com/RestoranHajjahYamah dr anak pemilik restoran...

maiza love said...

wah ye ke dah buka balik,,seronoknya hari tu saya datang tutup kedainya,,mmg sedih betul la hehe