status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Sunday, 26 June 2011

sehari di shah alam

 assalamualaikum...
semalam maiza pegi lepak2 ngan family kat shah alam
seronok tgk anak2 main kat situ
ramai gak bebudak main skateboard kat situ
anak maiza main keta dia la apa lagi hehe

dah lama x lepak camni..
selalu suami sibuk keja je 
ingat hari ni nak lepak makan2 
tp x jadi la sebab ada org meninggal hari ini
walau pun maiza x kenal sangat pakcik tu
tp kami berjiran maklum la maiza kan baru je pindah laguna ni
mari kita sedekahkan al-fatihah kepada beliau ye,,
semoga beliau di tempatkan di kalangan org beiman.. amin..

ok la maiza nak tunjuk gambar2 yg maiza amik masa 
lepak kat shah alam tu..ntah seksyen brapa pun maiza pun xtau la hehe,,
jom layan
 


 makanan  ruji kami bila keluar hehe..



 Akmal hazim bersama skooter dia la,,
ntah apa nama bendaz ni pun maiza x tau la,,kalu ada sapa2 tau bgtau maiza ye



 alif naik skooter yg asben maiza baru belikan,,
x brapa best sangat ,lagi best yg warna purple tu hehe


 mama..lapar la,,


 panas betul hari tu,,nasib x demam,
tp dah balik umah semua jadi hitam la hehe..


 mama,,alif penat la








mama..alif punya keta masuk dalam gaung la mama,,amikkan la ..



 kena la abah nya yg amikkan hehe..
mama xnak pegi   so hot la,,kang hitam plak







 adam,,napa main mama punya tepon ha..dah brapa org adam mesej hari ni ..
ayoyo..my son nasib la anak den klu x dah kena skru la..



 
muka sapa lagi comel??
muka mama ke muka alif hehe

amboi macam nak buat iklan gigi la..



adam gigi hang awat la lagu tu..ada ulat ka?? hehe..



mama ngan abah pun nak posing2 gak huhu..
sila jangan jeles ye..





 saja je amik gambar air ni...nak tau harga kedua-duanya amat la berbeza
1 tu rm3.20 yg lagi 1 tu rm4 
beza kan?? 
cuba teka yg mana 1 lagi murah




suami maiza kalau x main revolution kites dia  x sah la kan kalu p shah alam tu..
sanggup menceroboh padang org main bola tu hehe,,sampai kena halau da..





ni plak paktam maiza main powerkite 5m




siap melompat-lompat lagi hehe..



 gambar ni kami lepak kat alam impian,best main kat sini angin kuat gila..
 maiza pun nak posing gak walau main layang2 hehe,,,
gambar gelap  la,,sedih woo





bergambar bersama revolution kite abg mie..
suami maiza punya simpan hehe,,amik gambar pakai org punya ler apa lagi



yg ni plak stuntkite tp maiza panggil rempit kite sebab bunyi bising hehe..



ok la sampai sini sahaja ye.,lain kali ada lagi bole la maiza letak lagi ye
terima kasih sudi baca enrty ni 

1 comment:

zOeY zAu YaH said...

satu family penggila lyg2 nih haha..