status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Thursday, 14 June 2012

Selamat pengantin baru Amin n Raihana-adik maiza nikah-part 1

 Assalamualaikum..
 amboi,,,lamanya maiza x hapdate blog ni kan,dah bersawang kot hehe.
tp sememangnya banyak benda yg berlaku sebenarnya..nak update mana satu pun xtau la
meh kita citer pasal adik maiza yg baru melangsungkan perkahwinan dulu la ye
yg en amin n raihana tu
geng bas sekolah maiza la aka
geng kongsi gelap hehe

adik maiza dah kawen...suka nya dia
maiza pun suka jugakk ye la sapa x suka bila ahli keluarga 
bahagia kan...
3 hari berturut-turut 
1st day kat umah pengantin pompuan-nikah
2nd day kat rumah pengantin pompuan-sanding kat dewan
3rd day kat umah abah maiza.
penat gila,maklum la tetiba kat umah abah kena jadi bidan terjun
jadi tukang masak lauk pengantin,hampeh tol,org nak relax2 kena jadi tukang masak lak
nasib baik la untuk adik,,,klu x
malas la mak jemah haha
meh la kita pertontonkan 
gambar2 yg ntah sapa amik ni,...
yg cantik maiza amik hokey..
yg x cantik tu means somebody else la yg amik haha
buruk perangai mak jemah ni

macam biasa mak datin maiza mesti nak enterprame haha







                                                         bersambung di part -2

terima kasih sudi baca enrty ni

2 comments:

pinky said...

tuan tanah haruslah enterframe...hehehe...

maiza love said...

pinky;- harus la kan hehe.. :)