status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Saturday, 23 June 2012

Selamat pengantin baru Amin n Raihana-adik maiza nikah-part 2

 Assalamualaikum..

hmm dah janji nak buat part 2 kan..
so hari ni baru ada kesempatan nak menaip,maklum la skang ni
sibuk ngan anak2 ,
almaklum la dah sekolah balik,so mamanya '
mmg kompom bz je,
ala bz time pagi je,time masak,lepas tu dok 
lepak tgk tv aje pun haha
lipat2 kain,kemas sikit2,tgk tv balik,lepas tu tgk fb jab kot2 ada peminat 
misteri nak komen2,nak chatting2 ke,,haha
adoii,perasan makcik jemah ni.
klu ada jebon kacau
jgn harap mak jemah layan ko,walau ensem mana pun mak jemah
still love my hubby bucuk ku itu,
ops terlebih sudah
moh kita tgk citer 
part 2 adik maiza kawen2 nih hehe.
 kita boh gambar je la ye.xde citer dah ni.sambil tgk tu boh la caption apa2 kat gambar,mana2 yg
teringat je la.. jom kita layan

cam biasa laa,,tuan tanah dulu ok,hehe

ini adalah keluarga ting tong saya,happy family :)sebelah tu mak saya.lawa lagi woi!,nak ngorat,leh la koling2 ye.. hoho
selamat pengantin baru semoga kekal hingga akhir hayat.


kenapa la aku nampak pendek kat sini,haishh

anak-anak maiza bersama hasil tangkapan di majlis paklangnya,,hadoii,,malu mak jemah

kek ni x dapat rasa pung..sedih mak..tau

lepas ana suap,abang suap elok2 tau,kecik2 je ,camtu la kot dia bgtau,,pandai2 je kan  wawawa.. :p

mak datin maiza naik atas pelamin konon nak renjis2 pengantin 

muat gak kerusi tu ngan  maiza n pengantin kan,adakah bermakna maiza dah 'kurus' ??

 

peace yo.pengantin la hari ni,esok korang kena basuh periuk hokey,,padan muka haha


sesekali nak naik pelamin gak kan,eh mana pengantin pompuan ni,curik tulang ke?kipas kuat sikit ke paklang amin haha
 
terima kasih sudi baca enrty ni

No comments: