status terkini maiza


salam semua...
blog ini berkisah tentang kehidupan harian dan perjalanan hidup maiza,terima kasih kerana singgah disini dan membaca dengan penuh sabar ,maklum la bahasa suka hati aje hehe.
sila tinggalkan komen supaya maiza bole membalas kunjungan anda :)

geng maiza..

Monday, 2 July 2012

tahniah buat amin dan ana :)

gambar terbaru masa lepak santai bbq kat pantai acheh

  Assalamualaikum.. 
ada berita gembira dari adik maiza 
yg baru berkahwin tu..nak tau
baca la lg sampai habis.

wahaha -gelak org bahagia nih
tang mana yg bahagia ni la nak bgtau ni

adik maiza yg baru berkahwin tu ,,dah pregnant la..
wa,,saya banyak suka la.sebab  sebab saya akan jadi makngah 

 bunting pelamin kot.
dah 4 minggu lebih camtu
tahniah buat adikku 
mohd amin n raihana.
semoga dapat anak yg cantik,sihat,sempurna anggota dan akal nya
jaga baik2 kandungan tu ye..

hmm xtau nak kata apa lg,happy sangat2 nih
tgk la muka diorang berseri-seri je kan..rupanya 
dah nak jadi ibu dan bapa dah..
semalam baru nak tegur,
tup2 hari ni dapat berita ni..
tahniah sekali lg.
nt dah bersalin maiza boh gambar bby pula ye.. 

 ~maizalove~
terima kasih sudi baca enrty ni

2 comments:

Lawa Collections✿ said...

tahniah juga untuk adik maiza... tumpang gembira ^__^

Maiza Murad said...

Lawa Collections✿ ;- terima kasih :)